Eka kirjoitus on nyt valmis!

Monet kävijäni ja ystäväni tietävät, että kun saan tietyn vision, niin mennään eikä vain meinata. En ole pedille lepäämään pysähtyvä heppu, vaan hommiin sekä asioihin keksitään joka kerta keino. On hyvin tärkeää uskaltaa kuunnella omaa sydäntään, olla rohkea ja uskoa omiin taitoihin, sekä jälleen kerran, olla uskovaltainen ja luottaa näihin omiin kykyihin. Niin kuin vajaa 2 vuotta menneisyydessä yrittäjäksi ryhtyessäni sanoin blogissanikin, että ne ikiomat taidot kyllä kantaa pitkälle kunhan niihin tarpeeksi kovaa luottaa (ja tekee hommia niiden eteen): näinhän ne ovatkin kantaneet, ja lennättäneet kauemmas kuin koskaan pystyin kuvitellekaan.

Ja samanaikaisesti tervetuloa kurkkimaan uutta blogiani. Kävi vanhanaikaisesti en voinut olla aloittamatta kirjoittamaan. En voinut olla alkamatta jotakin ensikertaista luomusta, jotakin uutta aluevaltausta, tietyn uutukaisen asian opettelua. Uuden asian oppimisella tarkoitan pääasiassa sitä, että kirjoitan sivustoani tätä nykyään WordPressissä, kun se aikaisemmin oli Bloggerissa. Halusin vaihtaa alustaa, koska halusin, ja näen, että kestää hetken, ennen kuin opin hyvin tämän käyttötavat. Tuntuu olevan aivan eri, omanlainen luomuksensa.

Oman blogin ylös laittaminen on jo kauan ollut aatoksissa  silloin tällöin, mutta kiireiden ja resurssien takia olen aina tämän ajatuksen kuopannut. Tällä kertaa joka tapauksessa tuo idea kävi toteen, ja pitkien työpäivien jälkeen oma blogisaitti on viimein valmis! Jeeeesss!

Miksi pidän blogia?

Nyyten kun taas blogissani avauduin jo omista jutuistani, niin kerronpa lukijoillenki myös muut erittäin tärkeän jutut. Harrastan salilla käymistä. Kelpaako harrastukseksi myös lukeminen, videoiden tuhoton tsiikailu ja pädin ääressä blogini parissa nörtteily? Joo ja tietenkin jokapäiväinen urheilemassa käymisen yrittäminen? Ehkä oonkin ihan normaali, enkä niin erilainen kuin muut luulevat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *